Evenement Informatie

Italië Evenement, De Smaak van de Winter |Sapori D’inverno luidt de winter in.

Sapori d’Inverno | De smaak van de Winter laat u proeven van de lekkerste regionale keukens op 28 en 29 oktober a.s., en biedt u ook volop cadeau-inspiratie voor december, typisch Italiaanse muziek en echte Italian Caviar & Bubbles.
De winter begint dit jaar dus hartverwarmend Italiaans!
Ook deze wintereditie van het Italië Evenement Events vindt plaats in Utrecht. Niet rond Kasteel de Haar, maar in de sfeervolle en warme Central Studios!

 

ENTREE

Entreeprijs: € 10 p.p.
Kinderen t/m 12 jaar gratis. Er zijn activiteiten voor kinderen.
Volledig rolstoeltoegankelijk.
Gratis parkeren! Ruime parkeermogelijkheden rondom de locatie.

 

OPENINGSTIJDEN EN ADRESschermafbeelding-2016-09-23-om-11-21-10

Zaterdag 28 oktober : 10:00 tot 18:00
Zondag 29 oktober   : 10:00 tot 18:00

Zaterdagavond 28 oktober van 18:00-21:00
Diner met Restaurant Mario en Pino Daniele van 18:00 tot 22:00 uur.
Voor meer informatie klikt u hier 

Central Studio’s
Gietijzerstraat 3/5, 3534 AV Utrecht

Stadsbus Lijn 25 tot hoofdingang, 5 minuten lopen vanaf NS Station Utrecht Zuilen.

 

 

 

meisje ronde hoekjes

 

houthuisjes

INSPIRERENDE CADEAUS!
De smaak van de winter laat zich ook op andere manieren ervaren. In de luxe zalen van dit studiocomplex vindt u meer dan 2000 m² aan standruimte en terrassen. Er is geen betere plek denkbaar om ideeën op te doen voor de winterse feestdagen. Sapori d’Inverno is namelijk ook mode, lifestyle en uiteraard alles voor in de keuken en op tafel. De sfeervolle houten huisjes zijn dan ook gevuld met allerlei lekkernijen, mode, wijnen, reisaanbieders, panettone’s, espresso en accessoires.

 

 

centralstudios

SFEERVOLLE LOCATIE!
De Central Studio’s in Utrecht vormen al vele jaren een bekende plek voor internationale producers die deze ruimte gebruiken om bekende tv-programma’s op te nemen. In oktober staan de camera’s op u gericht, als ondernemer en als Italië-liefhebber. Het centrum is namelijk bij uitstek geschikt voor de wintereditie van het Italië Evenement. Omringd door stijlvolle zwarte gordijnen en in het sfeerlicht van een enorme kroonluchter komt u in de juiste winterstemming. Bovendien zijn de Central Studios, in het midden van het land, gemakkelijk bereikbaar: binnen 5 minuten vanaf de A2. PARKEREN IS GRATIS!