Programma

Ook in 2017 zal er tijdens Italië Evenement Sapori D’Inverno / De smaak van de winter veel te beleven zijn. In de sfeervolle Central Studios vindt u deze dagen namelijk een groot aantal stijlvolle en verrassende culinaire reis door Italië met de lekkerste Italiaanse hapjes, desserts en drankjes, prachtige stands met (cadeau)inspiratie voor de feestdagen en live muziek!

RESTAURANT MARIO EN PINO DANIELE BAND

 

De brigade van het bekende restaurant MARIO (in Neck) neemt u tijdens een bijzondere dinershow bovendien mee op een proeftocht door de laars van Europa. Daarbij zal de muziek van Pino Daniele voor een gezellige sfeer zorgen.

Bekijk hier het Menu Dinershow

 

 

 

 

PROEF DE LEKKERSTE ITALIAANSE WIJNEN

schermafbeelding-2016-09-28-om-15-42-53

In samenwerking met Vino e Olio, exclusief importeur en distributeur van wijnen (vino), kwalitatief hoogwaardige olijfolie (olio) en meer heerlijke Italiaanse producten organiseren wij tijdens Italie Evenement Sapori d’Inverno | De smaak van de winter een serie wijnproeverijen.manlio-2

De Italiaanse eigenaar van Vino e Olio, Manlio Velli heeft een brede wijnkennis en selecteert zijn wijnen zelf in Italie. Veel van de wijnen in het assortiment hebben een goede waardering in internationale wijn gidsen zoals Gambero Rosso, Decanter, Wine Spectator, AIS, Luca Maroni.

Kom en laat u verrassen tijdens de proeverij! (18+),

vol=vol. RESERVEER HIER EEN WIJNPROEVERIJ

Zaterdag 28 oktober 
Aanvang 12:00: Wijnen uit het mooie Toscane
Aanvang 14:00: Zoete wijnen voor de Kerst
Aanvang 16:00: Wijnen uit het warme Toscane

Zondag 29 oktober
Aanvang 12:00: Wijnen uit het mooie Toscane
Aanvang 14:00: Zoete wijnen voor de Kerst
Aanvang 16:00: Wijnen uit het warme Toscane

Salute!

 

ITALIAANSE KOOKWORKSHOPS
schermafbeelding-2016-10-04-om-12-47-31

Geniet tijdens Italië Evenement Sapori d’Inverno | De Smaak van de Winter van Kookworkshops van diverse chefs.  

 

Mauro Pina treedt op tijdens Sapori d’Inverno | De Smaak van de Winter

Tijdens deze editie van Sapori D’inverno komt MAURO PINA speciaal over uit Italië om een aantal optredens te geven op het centrale podium!

Tijdens Sapori d’Inverno zal Mauro Pina op zowel zaterdag als zondag drie optredens komen geven. Hij zal verschillende nummers komen zingen van zijn nieuwe album; ‘L’ho scritto io’, waaronder één van zijn bekendste nummers; ‘Sei Fantastico’

wilt u alvast een voorproefje van Mauro Pina zijn muziek? Klik hier