EXCLUSIEF: Pastasaus proeven van Gianna!

Nee, de regio Abruzzo is geen allemansvriend. Daarin moeten we eerlijk zijn. Het zijn slechts de fijnproevers, de liefhebbers en de doorzetters die dit deel van Italië kunnen waarderen. Abruzzo is ongepolijst namelijk, rijk aan natuurschoon en wars van toeristentrekkers. Je moet de Abruzzen vooral nemen zoals ze zijn. En dat is nou precies waar Niels Andela zo gek op is. Na een bezoek aan het dorp Farindola, pak ‘m beet elf jaar geleden, was hij verkocht. “Magisch was het woord dat in me opkwam toen ik ’s ochtends de luiken opengooide en op mijn balkon stapte. Dat kleine dorpje met slechts een paar honderd huishoudens, omringd door een overweldigend berglandschap. Vrienden hadden me er eens op gewezen en min of meer voor de gein nam ik Farindola mee op mijn route. Man, had ik dat eerder geweten!”

“Ik ben in de afgelopen jaren steeds meer van het dorp en de inwoners gaan houden. Ze hebben zich echt opengesteld, zodat er een vriendschap kon ontstaan. Op basis van die vriendschap wilde ik ze iets teruggeven: een beetje liefde uit Nederland.
Gianna is bijvoorbeeld de beste kok van Italië, dus ik zou heel graag willen dat iedereen de allerlekkerste pastasaus proeft. Tijdens de wintereditie van het Italië Evenement zal ik de Sugo di Gianna daarom laten proeven aan echte Italië-fans. En dat niet alleen. Ik hoop dat Nederland deze pastasaus omarmt. Nee, dat we met z’n allen Farindola omarmen! Het moet tot een vriendschapsband tussen fijnproevers leiden, want als wij de lekkerste pastagerechten willen eten, kunnen Gianna en haar vrienden gaan produceren. Dat houdt het kleine dorp in beweging en het zet dit pareltje in Abruzzo in het zonnetje. Kom het maar proeven op 1 en 2 december, en smaakt het naar meer, dan moet u de saus zeker bestellen. Of gewoon even langskomen in Farindola.”

Mannen, even onder mekaar…*

Terwijl de dames zich vermaken tijdens het shoppen, hebben wij onze verantwoordelijkheid te nemen. Heeft u al winterbanden besteld? Nee? Dat komt goed uit, want tijdens het winterevenement staat de nieuwe Alfa Romeo Stelvio voor u klaar.

Standhouders

Inmiddels is een groot deel van onze standhouders bekend. Laat u feestelijk verleiden door het aanbod van het gevarieerde aanbod. De standhouders welke deelnemen aan ons evenement zijn stuk voor stuk experts in hun eigen aanbod.

Ollolai

Het was een zomer-hit op televisie: Het Italiaanse dorp: Ollolai. De winnaars van deze competitie, modeontwerpers Marije en Ovan, komen exclusief voor het Italië Evenement over uit Sardinië en ze nemen moois en lekkers mee.

Proeflokaal

Het Italië Evenement | Smaak van de Winter vult ook kleine handen. De tientallen exposanten bieden immers volop Italiaanse reis- en cadeau-inspiratie, van mode en interieur tot lifestyle. U vindt ze in de prachtige chaletkramen, die verdeeld over de drie verdiepingen zijn ingericht. Ook de rest van het pand zal een feestelijke uitstraling krijgen.

De Smaak van de Winter

Feestmaand december kent dit jaar een Italiaanse start. Op 1 en 2 december is de wintereditie van het bekende Italië Evenement namelijk te vinden in Houten. De glazen showrooms van VIREO AUTO zullen worden omgetoverd tot één grote kerstboom met 1500 m² aan cadeautjes en verrassingen! Proef de Italiaanse winter, laat je inspireren en ontmoet Marije en Ovan uit Ollolai.

De smaak van de Winter 2018

Het Italië Evenement gaat weer het land in!

Op 1 en 2 december zijn we te gast in het prachtige glazen pand van Vireo Auto in Houten (Utrecht). De 3 verdiepingen (totaal 1500 m2) zijn lichte ruimtes, gevuld met geweldige Italiaanse producten gestald tussen een ruim aanbod van Italiaanse auto’s en de fraaie ruimtes zijn aangekleed in feestdagenthema.