Proeflokaal

Het Italië Evenement | Smaak van de Winter vult ook kleine handen. De tientallen exposanten bieden immers volop Italiaanse reis- en cadeau-inspiratie, van mode en interieur tot lifestyle. U vindt ze in de prachtige chaletkramen, die verdeeld over de drie verdiepingen zijn ingericht. Ook de rest van het pand zal een feestelijke uitstraling krijgen. Zo zijn er verschillende optredens en presentaties.
Er worden niet alleen handen gevuld, maar ook monden gevoed. Geen eten? Geen feest, zeggen de italianen. Daarom is er deze dagen voor elk wat wils; van een kleine, fijne hap en charmante boerenlandwijnen tot de heerlijkste gastronomie op het bord en in het glas, exclusief uit Italië!
Italianen weten als geen ander het lekkers uit eigen streek te waarderen. Om dat lokale proeven in de praktijk te brengen, opent het Italië Evenement deze dagen een bijzonder PROEFLOKAAL. Zo leert u de Italiaanse streken op een bijzondere manier waarderen.

Ollolai

Het was een zomer-hit op televisie: Het Italiaanse dorp: Ollolai. De winnaars van deze competitie, modeontwerpers Marije en Ovan, komen exclusief voor het Italië Evenement over uit Sardinië en ze nemen moois en lekkers mee.

De Smaak van de Winter

Feestmaand december kent dit jaar een Italiaanse start. Op 1 en 2 december is de wintereditie van het bekende Italië Evenement namelijk te vinden in Houten. De glazen showrooms van VIREO AUTO zullen worden omgetoverd tot één grote kerstboom met 1500 m² aan cadeautjes en verrassingen! Proef de Italiaanse winter, laat je inspireren en ontmoet Marije en Ovan uit Ollolai.