De Smaak van de Winter

Feestmaand december kent dit jaar een Italiaanse start. Op 1 en 2 december is de wintereditie van het bekende Italië Evenement namelijk te vinden in Houten. De glazen showrooms van VIREO AUTO zullen worden omgetoverd tot één grote kerstboom met 1500 m² aan cadeautjes en verrassingen! Proef de Italiaanse winter, laat je inspireren en ontmoet Marije en Ovan uit Ollolai.

Terwijl het Italië Evenement | Smaak & Stijl, jaarlijks in de tuinen van Kasteel de Haar, de zomer aankondigt, geniet de warme wintereditie een reizend karakter. Dit jaar vindt u het mobiele festival, onder het motto ‘Smaak van de Winter’, op een steenworp afstand van Haarzuilens en opnieuw op een sfeervolle locatie. De glazen toren van VIREO AUTO in Houten kan niet over het hoofd worden gezien. Hier staan normaliter de nieuwste auto’s geëtaleerd, waarvan een kleine selectie op 1 en 2 december de kerstshow zal stelen. Over grote kerstcadeaus hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Uw Fiat, Alfa Romeo of Lancia zal met een rode strik worden afgeleverd.

EXCLUSIEF: Pastasaus proeven van Gianna!

Nee, de regio Abruzzo is geen allemansvriend. Daarin moeten we eerlijk zijn. Het zijn slechts de fijnproevers, de liefhebbers en de doorzetters die dit deel van Italië kunnen waarderen. Abruzzo is ongepolijst namelijk, rijk aan natuurschoon en wars van toeristentrekkers. Je moet de Abruzzen vooral nemen zoals ze zijn. En dat is nou precies waar Niels Andela zo gek op is.

Mannen, even onder mekaar…*

Terwijl de dames zich vermaken tijdens het shoppen, hebben wij onze verantwoordelijkheid te nemen. Heeft u al winterbanden besteld? Nee? Dat komt goed uit, want tijdens het winterevenement staat de nieuwe Alfa Romeo Stelvio voor u klaar.

Standhouders

Inmiddels is een groot deel van onze standhouders bekend. Laat u feestelijk verleiden door het aanbod van het gevarieerde aanbod. De standhouders welke deelnemen aan ons evenement zijn stuk voor stuk experts in hun eigen aanbod.

Ollolai

Het was een zomer-hit op televisie: Het Italiaanse dorp: Ollolai. De winnaars van deze competitie, modeontwerpers Marije en Ovan, komen exclusief voor het Italië Evenement over uit Sardinië en ze nemen moois en lekkers mee.

Proeflokaal

Het Italië Evenement | Smaak van de Winter vult ook kleine handen. De tientallen exposanten bieden immers volop Italiaanse reis- en cadeau-inspiratie, van mode en interieur tot lifestyle. U vindt ze in de prachtige chaletkramen, die verdeeld over de drie verdiepingen zijn ingericht. Ook de rest van het pand zal een feestelijke uitstraling krijgen.

De smaak van de Winter 2018

Het Italië Evenement gaat weer het land in!

Op 1 en 2 december zijn we te gast in het prachtige glazen pand van Vireo Auto in Houten (Utrecht). De 3 verdiepingen (totaal 1500 m2) zijn lichte ruimtes, gevuld met geweldige Italiaanse producten gestald tussen een ruim aanbod van Italiaanse auto’s en de fraaie ruimtes zijn aangekleed in feestdagenthema.