Menu restaurant Mario en Pino Daniele dinnershow

 

 

De brigade van het bekende restaurant MARIO (in Neck) neemt u tijdens een bijzondere dinershow bovendien mee op een proeftocht door de laars van Europa. Daarbij zal de muziek van Pino Daniele voor een gezellige sfeer zorgen.

 

Bekijk hier het menu Menu Dinnershow

of reserveer hier direct uw Tickets

 

Mauro Pina treedt op tijdens Sapori d’Inverno | De Smaak van de Winter

Tijdens deze editie van Sapori D’inverno komt MAURO PINA speciaal over uit Italië om een aantal optredens te geven op het centrale podium!

Plattegrond 2017

De plattegrond met de indeling van de exposanten staat online. Bent u ook zo nieuwsgierig naar wat u allemaal zult zien?

Italiaanse meesters tijdens Sapori d’Inverno

Aan Italiaanse meesters geen gebrek tijdens Sapori d’Inverno. Zo zal Giovanni Caminita (bekend van 24Kitchen) enkele kookworkshops geven, net als Heel Holland Bak-kampioen Sarena Solari.
In het bericht vindt u de tijden waarop de bak- en kookworkshops plaats zullen vinden.

Fotowedstrijd: win een culinaire reis door Italië (Diner)!

Wij zijn benieuwd naar uw mooiste Italiaanse vakantiefoto’s. Was het die heuvel in Toscane, dat terrasje op Sicilië of stiekem toch die knappe jongen met die blauwe ogen op het strand?

Koop uw tickets voor entree, diner en wijnproeverij

Er is meer te doen dan een bezoek brengen aan het evenement!
Op zaterdagavond kunt u een echt Italiaans 5-gangen diner beleven en op zowel zaterdag als zondag zijn er wijnproeverijen met de lekkerste en mooiste Italiaanse wijnen. Maar vol=vol, dus reserveer snel…

Proef de lekkerste Italiaanse wijnen

In samenwerking met Vino e Olio, exclusief importeur en distributeur van wijnen (vino), kwalitatief hoogwaardige olijfolie (olio) en meer heerlijke Italiaanse producten organiseren wij tijdens Italie Evenement Sapori d’Inverno | De smaak van de winter een serie wijnproeverijen.

Musica, vino, moda & design, het “Italiaanste” weekend van deze winter!

Ook tijdens deze editie zullen enkele mooie thema’s centraal staan zoals een show-diner met restaurant Mario Uva en muziek van Pino Daniele. Beleef de Kerst tussen de vele houten huisjes met mode en design all’Italiana. Daarnaast ook enkele exclusieve Italiaanse wijnproeverijen, Italiaanse Caviar & Bubbles, gezellige december cadeaus en heel veel lekkers voor op het kerstmenu.

Central Studios

De Central Studios in Utrecht vormen al vele jaren een bekende plek voor internationale producers die deze ruimte gebruiken om bekende tv-programma’s op te nemen.

Inspirerende cadeaus!

De smaak van de winter laat zich ook op andere manieren ervaren. In de luxe zalen van dit studiocomplex vindt u meer dan 2000 m² aan standruimte en terrassen.