Evenement Info

Vormt het Italië Evenement | Smaak & Stijl de start van het zomerseizoen, De Smaak van de Winter |Sapori D’inverno luidt de winter in.

Sapori d’Inverno | De smaak van de Winter laat u proeven van de lekkerste regionale keukens op 21, 22 en 23 oktober a.s., maar biedt u ook volop cadeau-inspiratie voor december en een verrassend kijkje in de leukste wintersportplaatsen van Italië. De winter begint dit jaar dus hartverwarmend Italiaans!
Ook dit winterevenement van Maestro Events vindt plaats in Utrecht; niet rond Kasteel de Haar, maar in de sfeervolle en warme Central Studios.

OPENINGSTIJDEN EN ADRESschermafbeelding-2016-09-23-om-11-21-10
Vrijdag 21 oktober      : 12:00 tot 21:00   Dus ook voor diner! 
Zaterdag 22 oktober  : 12:00 tot 21:00   Dus ook voor diner!
Zondag 23 oktober     : 10:00 tot 18:00

Kinderen t/m 12 jaar gratis.
Volledig rolstoeltoegankelijk.
Stadsbus Lijn 25 tot hoofdingang, 5 minuten lopen vanaf NS Station Utrecht Zuilen.
Gratis parkeren! Ruime parkeermogelijkheden rondom de locatie.
Central Studio’s – Gietijzerstraat 3/5, 3534 AV Utrecht

 

foodtrucks

ITALIAANSE KEUKENS OP ITALIAANSE WIELEN!
Auto’s en eten. Tijdens Sapori d’Inverno worden beide Italiaanse specialiteiten gecombineerd op een uniek piazza. Diverse grappige en indrukwekkende rollende keukens vormen het grootste Italiaanse foodtruckplein. Hier kan volop geproefd worden, maar ook lang getafeld, want het driedaags evenement is op vrijdag en zaterdag zelfs open tot 21:00 uur! Er is volop keus uit verse pasta, pizza’s, arrosticini, panini, antipasti, dolci, en nog veel meer. Kortom,
een trendy, warm en gezellig plein met live muziek om
samen te zijn met vrienden of familieleden, ook op vrijdag- en zaterdagavond!

 

 

houthuisjes

INSPIRERENDE CADEAUS!
De smaak van de winter laat zich ook op andere manieren ervaren. In de luxe zalen van dit studiocomplex vindt u meer dan 2000 m² aan standruimte en terrassen. Er is geen betere plek denkbaar om ideeën op te doen voor de winterse feestdagen. Sapori d’Inverno is namelijk ook mode, lifestyle en uiteraard alles voor in de keuken en op tafel. De sfeervolle houten huisjes zijn dan ook gevuld met allerlei lekkernijen, mode, wijnen, reisaanbieders, panettone’s, espresso en accessoires.

 

 

centralstudios

SFEERVOL EN INDRUKWEKKEND NIEUWE LOCATIE!
De Central Studio’s in Utrecht vormen al vele jaren een bekende plek voor internationale producers die deze ruimte gebruiken om bekende tv-programma’s op te nemen. In oktober staan de camera’s op u gericht, als ondernemer en als Italië-liefhebber. Het centrum is namelijk bij uitstek geschikt voor de wintereditie van het Italië Evenement. Omringd door stijlvolle zwarte gordijnen en in het sfeerlicht van een enorme kroonluchter komt u in de juiste winterstemming. Bovendien zijn de Central Studios, in het midden van het land, gemakkelijk bereikbaar: binnen 5 minuten vanaf de A2. PARKEREN IS GRATIS!

 

 

Wij verwelkomen u graag als bezoeker en/of deelnemer op het Italië Evenement De Smaak van de Winter | Sapori d’Inverno!