Evenement Info

Vormt het Italië Evenement | Smaak & Stijl de start van het zomerseizoen, De Smaak van de Winter |Sapori D’inverno luidt de winter in.

Sapori d’Inverno | De smaak van de Winter laat u proeven van de lekkerste regionale keukens op 28 en 29 oktober a.s., maar biedt u ook volop cadeau-inspiratie voor december, typisch Italiaanse muziek en echte Italian Caviar & Bubbles. De winter begint dit jaar dus hartverwarmend Italiaans!
Ook dit winterevenement van Maestro Events vindt plaats in Utrecht; niet rond Kasteel de Haar, maar in de sfeervolle en warme Central Studios.

 

 

OPENINGSTIJDEN EN ADRES

schermafbeelding-2016-09-23-om-11-21-10Zaterdag 28 oktober      : 12:00 tot 18:00 en 18:00 21:00
Voor diner! Voor meer informatie klikt u hier 

Zondag 29 oktober        : 12:00 tot 18:00

 

Kinderen t/m 12 jaar gratis.
Volledig rolstoeltoegankelijk.
Stadsbus Lijn 25 tot hoofdingang, 5 minuten lopen vanaf NS Station Utrecht Zuilen.
Gratis parkeren! Ruime parkeermogelijkheden rondom de locatie.
Central Studio’s – Gietijzerstraat 3/5, 3534 AV Utrecht

 

 

 

meisje ronde hoekjesMUSICA, VINO, MODA & DESIGN, HET “ITALIAANSTE” WEEKEND VAN DEZE WINTER!
Ook tijdens deze editie zullen enkele mooie thema’s centraal staan zoals een show-diner met restaurant Mario Uva en muziek van Pino Daniele. Beleef de Kerst tussen de vele houten huisjes met mode en design all’Italiana. Daarnaast ook enkele exclusieve Italiaanse wijnproeverijen, Italiaanse Caviar & Bubbles, gezellige december cadeaus en heel veel lekkers voor op het kerstmenu.

Blijven jullie ook eten? Meer info

 

houthuisjes

INSPIRERENDE CADEAUS!
De smaak van de winter laat zich ook op andere manieren ervaren. In de luxe zalen van dit studiocomplex vindt u meer dan 2000 m² aan standruimte en terrassen. Er is geen betere plek denkbaar om ideeën op te doen voor de winterse feestdagen. Sapori d’Inverno is namelijk ook mode, lifestyle en uiteraard alles voor in de keuken en op tafel. De sfeervolle houten huisjes zijn dan ook gevuld met allerlei lekkernijen, mode, wijnen, reisaanbieders, panettone’s, espresso en accessoires.

 

 

centralstudios

SFEERVOL EN INDRUKWEKKEND NIEUWE LOCATIE!
De Central Studio’s in Utrecht vormen al vele jaren een bekende plek voor internationale producers die deze ruimte gebruiken om bekende tv-programma’s op te nemen. In oktober staan de camera’s op u gericht, als ondernemer en als Italië-liefhebber. Het centrum is namelijk bij uitstek geschikt voor de wintereditie van het Italië Evenement. Omringd door stijlvolle zwarte gordijnen en in het sfeerlicht van een enorme kroonluchter komt u in de juiste winterstemming. Bovendien zijn de Central Studios, in het midden van het land, gemakkelijk bereikbaar: binnen 5 minuten vanaf de A2. PARKEREN IS GRATIS!

 

 

Wij verwelkomen u graag als bezoeker en/of deelnemer op het Italië Evenement De Smaak van de Winter | Sapori d’Inverno!