De Smaak van de Winter

Feestmaand december kent dit jaar een Italiaanse start. Op 1 en 2 december is de wintereditie van het bekende Italië Evenement namelijk te vinden in Houten. De glazen showrooms van VIREO AUTO zullen worden omgetoverd tot één grote kerstboom met 1500 m² aan cadeautjes en verrassingen! Proef de Italiaanse winter, laat je inspireren en ontmoet Marije en Ovan uit Ollolai.

Terwijl het Italië Evenement | Smaak & Stijl, jaarlijks in de tuinen van Kasteel de Haar, de zomer aankondigt, geniet de warme wintereditie een reizend karakter. Dit jaar vindt u het mobiele festival, onder het motto ‘Smaak van de Winter’, op een steenworp afstand van Haarzuilens en opnieuw op een sfeervolle locatie. De glazen toren van VIREO AUTO in Houten kan niet over het hoofd worden gezien. Hier staan normaliter de nieuwste auto’s geëtaleerd, waarvan een kleine selectie op 1 en 2 december de kerstshow zal stelen. Over grote kerstcadeaus hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Uw Fiat, Alfa Romeo of Lancia zal met een rode strik worden afgeleverd.

Ollolai

Het was een zomer-hit op televisie: Het Italiaanse dorp: Ollolai. De winnaars van deze competitie, modeontwerpers Marije en Ovan, komen exclusief voor het Italië Evenement over uit Sardinië en ze nemen moois en lekkers mee.

Proeflokaal

Het Italië Evenement | Smaak van de Winter vult ook kleine handen. De tientallen exposanten bieden immers volop Italiaanse reis- en cadeau-inspiratie, van mode en interieur tot lifestyle. U vindt ze in de prachtige chaletkramen, die verdeeld over de drie verdiepingen zijn ingericht. Ook de rest van het pand zal een feestelijke uitstraling krijgen.