Koop uw tickets voor entree, diner en wijnproeverij

Er is meer te doen dan een bezoek brengen aan het evenement!

Op zaterdagavond aansluitend aan het evenement kunt u een echt Italiaans 6-gangen diner beleven met de Pino Daniele band en Restaurant MARIO. Voor € 79,50 inclusief wijnen en inclusief entreeticket voor het evenement.

Daarnaast kunt u deelnemen aan de alom bekende wijnproeverijen van Vino e Olio die tijdens SAPORI D’INVERNO 3 maal per dag plaats vinden. Voor slechts € 10 p.p. (exclusief entree ticket) proeft u de lekkerste wijnen van Toscane.

Wilt u erbij zijn? Koop dan nu uw tickets, want VOL=VOL. Klik hier voor de voorverkoop.

Mauro Pina treedt op tijdens Sapori d’Inverno | De Smaak van de Winter

Tijdens deze editie van Sapori D’inverno komt MAURO PINA speciaal over uit Italië om een aantal optredens te geven op het centrale podium!

Plattegrond 2017

De plattegrond met de indeling van de exposanten staat online. Bent u ook zo nieuwsgierig naar wat u allemaal zult zien?

Italiaanse meesters tijdens Sapori d’Inverno

Aan Italiaanse meesters geen gebrek tijdens Sapori d’Inverno. Zo zal Giovanni Caminita (bekend van 24Kitchen) enkele kookworkshops geven, net als Heel Holland Bak-kampioen Sarena Solari.
In het bericht vindt u de tijden waarop de bak- en kookworkshops plaats zullen vinden.

Fotowedstrijd: win een culinaire reis door Italië (Diner)!

Wij zijn benieuwd naar uw mooiste Italiaanse vakantiefoto’s. Was het die heuvel in Toscane, dat terrasje op Sicilië of stiekem toch die knappe jongen met die blauwe ogen op het strand?

Proef de lekkerste Italiaanse wijnen

In samenwerking met Vino e Olio, exclusief importeur en distributeur van wijnen (vino), kwalitatief hoogwaardige olijfolie (olio) en meer heerlijke Italiaanse producten organiseren wij tijdens Italie Evenement Sapori d’Inverno | De smaak van de winter een serie wijnproeverijen.

Menu restaurant Mario en Pino Daniele dinnershow

Zaterdagavond 28 oktober Sapori d’Inverno dinershow met de brigade van het bekende restaurant MARIO (in Neck), welke u mee neemt tijdens een bijzondere dinershow op een proeftocht door de laars van Europa. Daarbij zal de muziek van Pino Daniele voor een gezellige sfeer zorgen.

Musica, vino, moda & design, het “Italiaanste” weekend van deze winter!

Ook tijdens deze editie zullen enkele mooie thema’s centraal staan zoals een show-diner met restaurant Mario Uva en muziek van Pino Daniele. Beleef de Kerst tussen de vele houten huisjes met mode en design all’Italiana. Daarnaast ook enkele exclusieve Italiaanse wijnproeverijen, Italiaanse Caviar & Bubbles, gezellige december cadeaus en heel veel lekkers voor op het kerstmenu.

Central Studios

De Central Studios in Utrecht vormen al vele jaren een bekende plek voor internationale producers die deze ruimte gebruiken om bekende tv-programma’s op te nemen.

Inspirerende cadeaus!

De smaak van de winter laat zich ook op andere manieren ervaren. In de luxe zalen van dit studiocomplex vindt u meer dan 2000 m² aan standruimte en terrassen.