Central Studios

SFEERVOLLE NIEUWE LOCATIE!

Central Studios vindt u op een toplocatie. Perfect bereikbaar met auto en openbaar vervoer!

De Central Studios in Utrecht liggen in het midden van het land en zijn goed bereikbaar. Hier werden vele bekende tv-programma’s opgenomen, maar op 28 en 29 oktober staat de spotlight op Italië gericht. In een stijlvolle en gezellige omgeving kunt u volop genieten van het mooiste en lekkerste uit uw favoriete land.

Ook dit winterevenement van Maestro Events vindt plaats in Utrecht; niet rond Kasteel de Haar, maar in de sfeervolle en warme Central Studios.
Begonnen als televisiestudio, begin jaren negentig werd hier onder andere de populaire televisieserie Goudkust opgenomen. In 1992 verhuisde Goudkust naar Hilversum en is de ruimte in gebruik voor evenementen. In de afgelopen 22 jaar heeft Central Studios zich ontwikkeld tot een zeer veelzijdige evenementenlocatie.

cs_bdcs_ldcs_cw

In het midden van het land

De geografische ligging is belangrijk bij de keuze van een locatie voor Het Italië Evenement De Smaak van de Winter / Sapori d’Inverno. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten bij Central Studios, Gietijzerstraat 3-5, Central Studios biedt u maar liefst 700 gratis parkeerplekken. Verdere uitbreiding is mogelijk. Central Studios Utrecht vindt u op circa 30 minuten rijden van luchthaven Schiphol en ligt op vijf minuten lopen vanaf station Utrecht Zuilen. Vanuit Amsterdam en Utrecht Centraal stoppen er vier keer per uur treinen.


Routebeschrijving

Per auto
Komende vanaf de A2 (beide richtingen):
Kies bij de Leidsche Rijntunnel voor richting Ring A2, afslag 6 t/m 8.

Neem afslag 7 Parkwijk / Het Zand. Bovenaan bij de verkeerslichten gaat u richting centrum. Vervolgens gaat u direct vóór de verkeerslichten rechtsaf richting muziekcentrum. Daarna volgt u de borden centrum. U rijdt via de gele Hogeweidebrug over het Amsterdam-Rijnkanaal..Direct na de brug gaat u linksaf richting Zuilen/Overvecht. Vervolgens bij de stoplichten linksaf. Bij de verkeerslichten na het treinviaduct (met het Esso benzine-station aan de linkerkant) linksaf. U rijdt dan op de Nijverheidsweg. Na circa 500 m rechtsaf de Gietijzerstraat in. U vindt Central Studios aan uw linkerzijde.

Vanuit de richting Rotterdam (A12), Den Haag (A12), Arnhem (A12), Breda (A27)
Bij knooppunt Oudenrijn richting Amsterdam aanhouden.
Zie verder routebeschrijving vanaf A2.

Vanuit de richting Amersfoort (A28) en Hilversum (A27)

Op de A28 houdt u bij knooppunt Rijnsweerd richting Hilversum aan. U neemt op de A27 afrit 31, Ring Utrecht Maarssen. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Ring Utrecht/Maarssen (N230). Bij de 2e verkeerslichten (H. Dunantplein) gaat u linksaf de Einsteindreef op richting centrum. Vervolgens rijdt u ±3 km rechtdoor. Na het spoorwegviaduct gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Nijverheidsweg op, richting Industriepark Cartesiusweg. U gaat nu de 1e straat rechts (Gietijzerstraat). U vindt Central Studios aan uw linkerzijde.

Vanuit Utrecht Centrum

Volg de Amsterdamsestraatweg richting Maarsen. Ga onder het spoor door. Na enige tijd komt u bij een grote kruising met verkeerslichten (kruising Amsterdamsestraatweg-Marnixlaan). Ga hier rechtdoor en daarna linksaf de Julianaparklaan in. Onder het spoorwegviaduct door, de 1e straat links. U gaat nu de 1e straat links (Gietijzerstraat). U vindt Central Studios aan uw rechterzijde.

Openbaar vervoer

Per trein

Vanaf NS station Utrecht Zuilen loopt u binnen 5 minuten naar de Central Studios.

Per bus

Vanaf Centraal Station Utrecht neemt u buslijn 5, richting “Oog in Al via Zuilen”.
Na ±10 minuten stapt u uit bij de halte Gietijzerstraat.

Mauro Pina treedt op tijdens Sapori d’Inverno | De Smaak van de Winter

Tijdens deze editie van Sapori D’inverno komt MAURO PINA speciaal over uit Italië om een aantal optredens te geven op het centrale podium!

Plattegrond 2017

De plattegrond met de indeling van de exposanten staat online. Bent u ook zo nieuwsgierig naar wat u allemaal zult zien?

Italiaanse meesters tijdens Sapori d’Inverno

Aan Italiaanse meesters geen gebrek tijdens Sapori d’Inverno. Zo zal Giovanni Caminita (bekend van 24Kitchen) enkele kookworkshops geven, net als Heel Holland Bak-kampioen Sarena Solari.
In het bericht vindt u de tijden waarop de bak- en kookworkshops plaats zullen vinden.

Fotowedstrijd: win een culinaire reis door Italië (Diner)!

Wij zijn benieuwd naar uw mooiste Italiaanse vakantiefoto’s. Was het die heuvel in Toscane, dat terrasje op Sicilië of stiekem toch die knappe jongen met die blauwe ogen op het strand?

Koop uw tickets voor entree, diner en wijnproeverij

Er is meer te doen dan een bezoek brengen aan het evenement!
Op zaterdagavond kunt u een echt Italiaans 5-gangen diner beleven en op zowel zaterdag als zondag zijn er wijnproeverijen met de lekkerste en mooiste Italiaanse wijnen. Maar vol=vol, dus reserveer snel…

Proef de lekkerste Italiaanse wijnen

In samenwerking met Vino e Olio, exclusief importeur en distributeur van wijnen (vino), kwalitatief hoogwaardige olijfolie (olio) en meer heerlijke Italiaanse producten organiseren wij tijdens Italie Evenement Sapori d’Inverno | De smaak van de winter een serie wijnproeverijen.

Menu restaurant Mario en Pino Daniele dinnershow

Zaterdagavond 28 oktober Sapori d’Inverno dinershow met de brigade van het bekende restaurant MARIO (in Neck), welke u mee neemt tijdens een bijzondere dinershow op een proeftocht door de laars van Europa. Daarbij zal de muziek van Pino Daniele voor een gezellige sfeer zorgen.

Musica, vino, moda & design, het “Italiaanste” weekend van deze winter!

Ook tijdens deze editie zullen enkele mooie thema’s centraal staan zoals een show-diner met restaurant Mario Uva en muziek van Pino Daniele. Beleef de Kerst tussen de vele houten huisjes met mode en design all’Italiana. Daarnaast ook enkele exclusieve Italiaanse wijnproeverijen, Italiaanse Caviar & Bubbles, gezellige december cadeaus en heel veel lekkers voor op het kerstmenu.

Inspirerende cadeaus!

De smaak van de winter laat zich ook op andere manieren ervaren. In de luxe zalen van dit studiocomplex vindt u meer dan 2000 m² aan standruimte en terrassen.